Woningtype REGGE

2 ONDER 1 KAP WONING

In het hart van het plan vind je de zes tweekappers van type Regge. Het zijn royale drielaagse woningen met op de begane grond alle ruimte voor een grote woonkamer en een keuken met kookeiland. De aangebouwde berging kan bij de woning betrokken worden en je kavel, variërend in oppervlak van 310 – 420 m2, ligt op het noorden of het zuiden.  

Er zijn twee types tweekapper. Je kunt kiezen voor een dwarskap of een langskap. De woonoppervlakets zijn gelijk, maar de indeling verschilt. Beide types hebben drie slaapkamers en een complete badkamer op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder.  


Bijzonder aan het plan is, dat de 30 woningen niet gekoppeld zijn aan een kavel. Je kunt dus eerst een woningtype kiezen en vervolgens een kavel. In de basis  zijn de woningtypes ingetekend op de kavels, maar wil je die 2 onder 1 kapper liever op een andere plek in het plan, dan is dat in overleg mogelijk

Bouwnummers:   14 t/m 17, 22 en 23
Verdiepingen:   3
Gebr. oppervlak:   154 - 161 m2
Slaapkamers:   3
Badkamers:   1
Berging:   Nee
Garage:   Ja
Tuinligging:   Bouwnummer 14 t/m 17 : zuid
Bouwnummer 22 en 23: noord

Plattegronden

 

Regge

BEGANE GROND

Regge

VERDIEPING

Regge

ZOLDER

 

 

Bekijk het aanbod

Regge

blijf op de hoogte

Heb jij interesse in een van de woningen in Wonen aan het Dinkeldal?
Meld je aan en blijf op de hoogte, of neem contact op met de makelaar!


Meld je aan

wonen aan het dinkeldal

Heb jij interesse in een van de woningen in Wonen aan het Dinkeldal? Meld je aan en blijf op de hoogte, of neem contact op met de makelaar!

Meld je aan