Woningtype LUTTERZAND

GESCHAKELDE BUNGALOW

Aan de oostrand van het plan vind je zes geschakelde bungalows. De ligging is uniek, in het groen en aan het water. De bungalows hebben standaard een slaapkamer en badkamer op de begane grond. En zelfs dan houd je nog voldoende leefruimte over. De eerste verdieping is vrij indeelbaar.

De geschakelde bungalows zijn zogenaamde levensloopbestendige woningen. Je kiest voor een volledig woonprogramma op de begane grond met een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en berging. Op de verdieping kun je optioneel kiezen voor nog eens twee slaapkamers en een extra badkamer.


Bijzonder aan het plan is, dat de 30 woningen niet gekoppeld zijn aan een kavel. Je kunt dus eerst een woningtype kiezen en vervolgens een kavel. In de basis  zijn de woningtypes ingetekend op de kavels, maar wil je die bungalow liever op een andere plek in het plan, dan is dat in overleg mogelijk

Bouwnummers:   8 t/m 13
Verdiepingen:   2
Gebr. oppervlak:   125 m2
Slaapkamers:   1 (optioneel 3)
Badkamers:   1 (optioneel 2)
Berging:   Ja
Garage:   Nee
Tuinligging:   Oost

Plattegronden

 

Lutterzand

BEGANE GROND

Lutterzand

VERDIEPING
(Getoonde indeling met 2 slaapkamers en extra badkamer is als optie te verkrijgen) 

 

 

Bekijk het aanbod

Lutterzand

blijf op de hoogte

Heb jij interesse in een van de woningen in Wonen aan het Dinkeldal?
Meld je aan en blijf op de hoogte, of neem contact op met de makelaar!


Meld je aan

wonen aan het dinkeldal

Heb jij interesse in een van de woningen in Wonen aan het Dinkeldal? Meld je aan en blijf op de hoogte, of neem contact op met de makelaar!

Meld je aan