Woningtype HONIGLO

VRIJSTAANDE WONING

Aan de noordkant van het plan vind je de vrijstaande woning van type Honiglo. Van deze tweelaagse villa is er slechts eentje, een unieke woning dus, op een geweldige plek met uitzicht over de bomenrij. De kavel is imposant en ook in huis heb je volop leefruimte met een grote living, fijne keuken, een berging en op de verdieping maar liefst vier slaapkamers.

De woningen in Wonen aan de Dinkel zijn allemaal duidelijk familie van elkaar. Toch zijn ze allemaal net even anders en dat maakt dat kiezen nog lastig wordt. Ben je op zoek naar een unieke woning op een heerlijke plek? Dan is type Honiglo echt iets voor jou.  

Bijzonder aan het plan is, dat de 30 woningen niet gekoppeld zijn aan een kavel. Je kunt dus eerst een woningtype kiezen en vervolgens een kavel. In de basis  zijn de woningtypes ingetekend op de kavels, maar wil je die vrijstaande woning liever op een andere plek in het plan, dan is dat in overleg mogelijk

Bouwnummers:   4
Verdiepingen:   2
Gebr. oppervlak:   133 m2
Slaapkamers:   4
Badkamers:   1
Berging:   Ja
Garage:   Nee
Tuinligging:   Noord

Plattegronden

 

Honiglo

BEGANE GROND

Honiglo

VERDIEPING

 

 

Bekijk het aanbod

Honiglo

blijf op de hoogte

Heb jij interesse in een van de woningen in Wonen aan het Dinkeldal?
Meld je aan en blijf op de hoogte, of neem contact op met de makelaar!


Meld je aan

wonen aan het dinkeldal

Heb jij interesse in een van de woningen in Wonen aan het Dinkeldal? Meld je aan en blijf op de hoogte, of neem contact op met de makelaar!

Meld je aan