de locatie

EINDELOOS GENIETEN VAN HET TWENTSE LAND

Je woont straks aan de rand van het Overijsselse Losser. Een gemoedelijk stadje midden in het Twentse land. De meanderende rivier de Dinkel bepaalt al eeuwen de sfeer van dit heerlijke natuurgebied. Hier kun je eindeloos wandelen, fietsen, beleven en ontdekken. Maar ook vind je er natuurlijk winkels, supermarkten, cafés en restaurants. En andere voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen en sportaccommodaties. Wat je allemaal kunt verwachten? We nemen je graag mee op ontdekkingstocht door de omgeving 

omgeving

GENOEG TE BELEVEN IN DE OMGEVING VAN LOSSER

Wandelen en fietsen

Twente is misschien wel het mooiste wandel- en fietsgebied van Nederland. Er is maar liefst 2500 kilometer aaneengesloten wandelplezier en minstens evenveel kilometer aan fietspaden. Ga je weg over stuwwallen, dwars door beekdalen en langs uitgestrekte weidevelden. Het Twentse land is elke dag weer anders.


Kunst en cultuur

Er zijn weinig gebieden in Nederland waar zoveel oog is voor kunst en cultuur en waar oud en nieuw zo harmonieus samengaan. De mooiste culturele en historische plekken vind je hier zoals de St. Martinustoren, de oude steenfabriek, het klompenmuseum, het arboretum, het openluchttheater en erve Kraesgenberg.


Actie en recreatie

Twente is bij uitstek de regio om actieve uitjes te ondernemen. Lekker in de frisse buitenlucht, midden in de natuur. Speel boerengolf, maak een brommertoer, bezoek een klimbos of ga lekker recreëren aan de oevers van de Dinkel. En ben je golfliefhebber? Het Rijk van Sybrook in Enschede biedt alles waar Twente zo trots op is.  

Op stap met de kinderen

Twente is meer dan kindvriendelijk. Speeltuinen, visvijvers, natuurpark Arboretum Poort Bulten, Lutterzand, Natuurgebied Zandbergen, historische steenfabriek De Werklust, fruitpluktuinen... de lijst is lang. Ideaal voor gezinnen met kleine en al wat grotere kinderen. 

 

Landgoederen en kastelen

Twente is rijk aan fraaie landgoederen en kastelen. Volg een rondleiding en ontdek de geheimen uit lang vervlogen tijden. Vergeet je picknick spullen niet. Want een dagje landgoed of kasteel maakt hongerig en dorstig.  

 

Winkes en Markten

In Losser vind je een uitgebreid aanbod aan winkels. Van de bekende ketens zoals Etos en Kruidvat tot kleine speciaalzaakjes zoals Zuivelhoeve en Bakkerij Dust.  Ben je op zoek naar extra vers en bijzonder? 
Struin eens over een van de vele  gezellige Twentse markten met authentieke producten.

Losser
Losser
Losser
Losser

blijf op de hoogte

Heb jij interesse in een van de woningen in Wonen aan het Dinkeldal?
Meld je aan en blijf op de hoogte, of neem contact op met de makelaar!


Meld je aan

wonen aan het dinkeldal

Heb jij interesse in een van de woningen in Wonen aan het Dinkeldal? Meld je aan en blijf op de hoogte, of neem contact op met de makelaar!

Meld je aan